Realizacje
PATELNIA PLENEROWA I REKORDY POLSKI
28 listopada 2021 •
Nasza patelnia plenerowa ma na koncie cztery certyfikowane rekordy Polski. Wszystkie zostały odnotowane w Księdze Rekordów Polski i ustanowione dzięki współpracy z Powiatem Krapkowickim słynącym...
LIVECOOKING DLA BMW
9 listopada 2021 •
Nasze stanowiska livecooking były jedną z atrakcji krakowskiej premiery nowego modelu BMW serii 5. Goście eventu w salonie BMW mogli spróbować przysmaków kuchni bawarskiej i włoskiej, a także ba...
POKAZY GOTOWANIA NA WIELKIEJ PATELNI
2 września 2021 •
Widowiskowy pokaz gotowania i olbrzymia ilość porcji przygotowanej potrawy. Takie korzyści zapewnia nasz pokaz na wielkiej patelni. Przy okazji chcieliśmy się pochwalić naszą nową wielką patelnią...
POKAZ KULINARNY Z UDZIAŁEM CHARLESA DAIGNEAULT
6 lipca 2021 •
Idealna postać w znakomitym miejscu. Pokaz kulinarny prowadzony przez jedną z największych gwiazd polskiej sceny gastronomicznej – Charlesa Daigneault. Event kulinarny był prowadzony przez tego z...
POKAZ KULINARNY PAULINKI FOREMNY
7 maja 2021 •
Głównym punktem programu drugiego dnia Festiwalu Opolskich Smaków był występ Paulinki Foremny, zwyciężczyni ostatniej edycji programu Master Chef Junior. W menu pokazu znalazły się spring rollsy, z...
POKAZ MATEUSZA GESSLERA W KONINIE
6 maja 2021 •
Podczas tegorocznych V Konińskich Targów Przedsiębiorczości zrealizowaliśmy pokaz kulinarny Mateusza Gesslera. To już trzecia współpraca z tym miastem. W poprzednich edycjach targów realizowaliśm...
POKAZ CHARLESA DAIGNEAULT W LASKOWEJ
30 września 2020 •
Pokaz odbył się podczas XI Festiwalu Śliwki, Miodu i Sera. Charles przygotował potrawy, które zawierały lokalne składniki: śliwki, także te w postaci płynnej, a więc sliwowicę, a także miód i ser. ...
POKAZ DAMIANA KORDASA I FELIKSY OSAK W OPOLU
10 września 2019 •
Pokaz kulinarny Damiana Kordasa i osoby, która uczyła go gotować, jego babci Feliksy Osak, był kulminacyjnym punktem pierwszego dnia Festiwalu Opolskich Smaków.
WARSZTATY Z CHARLESEM DAIGNEAULT
1 lipca 2019 •
Po raz kolejny z sukcesem zrealizowaliśmy nasz wspólny projekt warsztatów kulinarnych z Charlesem Daigneault. Tym razem gotowaliśmy z managerami z firmy Total. Grupa liczyła 120 osób. Zabawa był...
ZUPA RYBNA DANIELA HUCIKA W KAMIENIU KRAJEŃSKIM
6 lutego 2019 •
Pokaz kulinarny Daniela Hucika (Master Chef, Hell’s Kitchen, Ugotowani) w Kamieniu Krajeńskim. Na wielkiej patelni została ugotowana zupa rybna.