Najlepsze pokazy kulinarne z gwiazdami to idealne połączenie odpowiednio dobranego prowadzącego, ciekawego menu oraz profesjonalnego przygotowania technicznego. Dobrze przygotowany event kulinarny stanowi integralną całość i albo niesie pewne przesłanie albo opowiada jakąś historię. Współpracujemy z wieloma gwiazdami polskiej sceny kulinarnej, dzięki czemu możesz wybrać gwiazdę najlepiej pasującą do Twojej wizji pokazu. Przesłaniem, które niesie pokaz, może być zachęta do zdrowego odżywiania, konkretne pomysły na wartościowe potrawy, wiedzę o zasadach zdrowego żywienia albo o tradycji kulinarnej regionu. Event może także opowiadać o osobowości gwiazdy, która go prowadzi, o jej podróżach, spotkaniach z innymi kulturami, wartościach cenionych w życiu prywNajlepatnym.

Niezwykle istotna jest strona techniczna pokazu kulinarnego. Nawet najlepszy plan może się nie udać, jeśli nie przygotujemy profesjonalnie stanowiska do gotowania, potrzebnego sprzętu czy składników spożywczych. Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach, dlatego warto pomyśleć, ile czasu mamy na realizację pokazu, a co za tym idzie – jak przygotować składniki spożywcze, czy będzie czas, aby całą potrawę zrobić od podstaw, czy jednak musimy pewne jej elementy wcześniej przygotować, aby potem zmieścić się w czasie. Perfekcyjne przygotowanie pokazu  wymaga doświadczenia, umiejętności przewidywania i dokładności. Tak właśnie pracujemy, pamiętając, że najdrobniejsze szczegóły mają olbrzymie znaczenie.

Paprykowy pokaz kulinarny Roberta Makłowicza

podczas Wolanow Food Fest. Fantastyczna opowieść o papryce w potrawach z różnych stron świata. Pokaz jak i cały festiwal był wydarzeniem promującym paprykę i region, który stał się jej prawdziwym zagłębiem.

Pokaz kulinarny Beaty Śniechowskiej w Toruniu

romocja zdrowej kuchni i diety fit. Event w galerii handlowej Copernicus miał charakter edukacyjny – chodziło o promowanie zdrowego stylu życia i zdrowej diety. Zwyciężczyni 2. edycji programu Master Chef uczyła, jak przygotować lekkie potrawy z sezonowych produktów wiosennych.

Pokaz Mateusza Gesslera na Targach Przedsiębiorczości w Koninie.

Ideą pokazu było zaprezentowanie lokalnych produktów i ich wykorzystania w potrawach z różnych narodowych kuchni europejskich. Pokaz kulinarny był skierowany do przedstawicieli branży spożywczej.

Prezentacja kuchni staropolskiej

na Polach Chwały w Niepołomicach. Pola Chwały to jedna z największych imprez historycznych w Polsce. Do Niepołomic zjeżdżają grupy rekonstrukcyjne z kraju i z zagranicy. Naszym zadaniem jest gotowanie i opowiadanie o polskiej kuchni z różnych okresów naszej historii.

Święto Karpia Opolskiego w Niemodlinie.

Naszym zadaniem było opowiedzieć o tradycji hodowli karpia na Opolszczyźnie i zaprezentować jego zalety kulinarne i zdrowotne. Zrealizowaliśmy je podczas pokazu i warsztatów kulinarnych poprowadzonych przez Beatę Śniechowską.

Jajecznica z 714 jaj w Grodzisku Wielkopolskim.

Pokaz kulinarny na wielkiej patelni został zorganizowany dla uczczenia 714 rocznicy uzyskania praw miejskich. Dużym wyzwaniem było usmażenie jajecznicy tak, aby jej nie przypalić.