Skip navigation

Realizacje

WARSZTATY KULINARNE DLA FIRMY GRUPA KĘTY

WARSZTATY KULINARNE DLA FIRMY GRUPA KĘTY

17 października 2018 •

Pyszne potrawy kuchni włoskiej, wspólna praca i świetna zabawa. Tak wyglądały warsztaty zorganizowane dla managerów Grupy Kęty w czterogwiazdkowym Hotelu Molo Resort. Zamawianie warsztatów dla fi...


PAOLO COZZA W POZNANIU

PAOLO COZZA W POZNANIU

6 czerwca 2018 •

Włoska kuchnia zakrólowała na imprezie w Zwoleniu. Stało się tak dzięki pokazowi Paolo Cozzy, który gotował przysmaki rodem z Italii na naszej wielkiej patelni. Uczestnicy imprezy raczyli się pastą...


GOTUJEMY DLA WOŚP

GOTUJEMY DLA WOŚP

16 maja 2018 •

Nasze gwiazdy kulinarne gotowały dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Skierniewicach i Wieliczce. W Skierniewicach pyszne menu przygotował Adam Kozanecki, finalista 4. sezonu programu Mas...


GOTOWANIE NA WIELKIEJ PATELNI W KRAPKOWICACH

GOTOWANIE NA WIELKIEJ PATELNI W KRAPKOWICACH

7 lutego 2018 •

Po raz drugi nasze gotowanie na wielkiej patelni w Krapkowicach zakończyło się pobiciem rekordu Polski. Tym razem przygotowaliśmy największą porcję risotto z dyni.Tego samego dnia w Krapkowicach zo...


CHARLES DAIGNEAULT NA PIKNIKU COUNTRY

CHARLES DAIGNEAULT NA PIKNIKU COUNTRY

6 lutego 2018 •

Pokaz kulinarny Charlesa Daigneault w Jeleniej Górze. Podczas PiknIku Country Charles z Master Chefa ugotował pyszną zupę rybną. ...


SWEET BOX W PUŁAWACH

SWEET BOX W PUŁAWACH

6 lutego 2018 •

W Galerii Zielona w Puławach zrealizowaliśmy pierwszą świąteczną odsłonę nowego projektu stworzonego wspólnie z Agencją About. Sweet Box to efektowny event z warsztatami i pokazami cukierniczymi....


POKAZ KULINARNY CHARLESA DAIGNEAULTA W OPOLU

POKAZ KULINARNY CHARLESA DAIGNEAULTA W OPOLU

1 lutego 2018 •

Z Charlesem Daigneault z Master Chefa zrealizowaliśmy pokaz kulinarny będący jedną z głównych atrakcji Opolskiego Festiwalu Smaków.


PREZENTACJA PRODUKTU NA WARSZTATACH KULINARNYCH

PREZENTACJA PRODUKTU NA WARSZTATACH KULINARNYCH

1 lutego 2018 •

Warsztaty kulinarne dla firmy, które przeprowadziliśmy na spotkaniu menagerów sklepów sieci Stokrotka, służyły zapoznaniu z nowa marką, która została właśnie wprowadzona do Polski. Jej produkty s...


KUCHNIA POLSKA DLA OBCOKRAJOWCÓW

KUCHNIA POLSKA DLA OBCOKRAJOWCÓW

16 lutego 2017 •

W krakowskiej restauracji „Gąska” prowadziliśmy warsztaty kuchni polskiej dla grupy angielskojęzycznej. Gotowaliśmy sztandarowe potrawy naszej kuchni: żurek, pierogi w trzech rodzajach i wątróbk...


ADAM KAZANECKI DLA AGROTRAVEL

ADAM KAZANECKI DLA AGROTRAVEL

5 lutego 2017 •

Pokaz kulinarny Adama Kozaneckiego był główną atrakcją stoiska Województwa Łódzkiego na Targach AgroTravel w Kielcach.