Realizacje

WARSZTATY KULINARNE DLA FIRMY GRUPA KĘTY
17 października 2018 •
Pyszne potrawy kuchni włoskiej, wspólna praca i świetna zabawa. Tak wyglądały warsztaty zorganizowane dla managerów Grupy Kęty w czterogwiazdkowym Hotelu Molo Resort. Zamawianie warsztatów dla fi...

PAOLO COZZA W POZNANIU
6 czerwca 2018 •
Włoska kuchnia zakrólowała na imprezie w Zwoleniu. Stało się tak dzięki pokazowi Paolo Cozzy, który gotował przysmaki rodem z Italii na naszej wielkiej patelni. Uczestnicy imprezy raczyli się pastą...

GOTUJEMY DLA WOŚP
16 maja 2018 •
Nasze gwiazdy kulinarne gotowały dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Skierniewicach i Wieliczce. W Skierniewicach pyszne menu przygotował Adam Kozanecki, finalista 4. sezonu programu Mas...

GOTOWANIE NA WIELKIEJ PATELNI W KRAPKOWICACH
7 lutego 2018 •
Po raz drugi nasze gotowanie na wielkiej patelni w Krapkowicach zakończyło się pobiciem rekordu Polski. Tym razem przygotowaliśmy największą porcję risotto z dyni.Tego samego dnia w Krapkowicach zo...

CHARLES DAIGNEAULT NA PIKNIKU COUNTRY
6 lutego 2018 •
Pokaz kulinarny Charlesa Daigneault w Jeleniej Górze. Podczas PiknIku Country Charles z Master Chefa ugotował pyszną zupę rybną. ...

SWEET BOX W PUŁAWACH
6 lutego 2018 •
W Galerii Zielona w Puławach zrealizowaliśmy pierwszą świąteczną odsłonę nowego projektu stworzonego wspólnie z Agencją About. Sweet Box to efektowny event z warsztatami i pokazami cukierniczymi....

POKAZ KULINARNY CHARLESA DAIGNEAULTA W OPOLU
1 lutego 2018 •
Z Charlesem Daigneault z Master Chefa zrealizowaliśmy pokaz kulinarny będący jedną z głównych atrakcji Opolskiego Festiwalu Smaków.

PREZENTACJA PRODUKTU NA WARSZTATACH KULINARNYCH
1 lutego 2018 •
Warsztaty kulinarne dla firmy, które przeprowadziliśmy na spotkaniu menagerów sklepów sieci Stokrotka, służyły zapoznaniu z nowa marką, która została właśnie wprowadzona do Polski. Jej produkty s...

KUCHNIA POLSKA DLA OBCOKRAJOWCÓW
16 lutego 2017 •
W krakowskiej restauracji „Gąska” prowadziliśmy warsztaty kuchni polskiej dla grupy angielskojęzycznej. Gotowaliśmy sztandarowe potrawy naszej kuchni: żurek, pierogi w trzech rodzajach i wątróbk...

ADAM KAZANECKI DLA AGROTRAVEL
5 lutego 2017 •
Pokaz kulinarny Adama Kozaneckiego był główną atrakcją stoiska Województwa Łódzkiego na Targach AgroTravel w Kielcach.