plenenrowe-pokazy-kulinarne

Plenerowe
pokazy kulinarne

wielka-patelnia

Wielka
patelnia

eventy-w-galeriach-handlowych

Eventy kulinarne
w galeriach handlowych

pokazy-na-imprezach-targowych

Pokazy
na imprezach targowych

konferencje-prezentacje-spotkania

Konferencje,
spotkania i prezentacje

warsztaty-kulinarne

Warsztaty
kulinarne

programy-dla-dzieci

Programy
dla dzieci

promocja-zdrowej-kuchni

Promocja
zdrowej kuchni

impresariat-kulinarny

Impresariat kulinarny

carving

Carving

warsztaty-kawowe

Pokazy i warsztaty kawowe

Konkursy kulinarne

Mogą być częścią eventu w galerii handlowej lub pokazu plenerowego. W rozbudowanej formie mogą być prowadzone np. na Facebooku z finałem podczas eventu. Mogą stanowić odrębną całość i rozbudowany projekt promocyjny realizowany poprzez eventy, media i Internet.

Turnieje gotowania

Świetnie się sprawdzają jako jedna z atrakcji pikniku czy innej imprezy plenerowej. Rywalizacja drużyn budzi emocje i przykuwa uwagę.

Fotografia kulinarna

Nasi fotografowie specjalizują się w fotografii kulinarnej. Na fotografii potrafią zapisać smak i zapach. Realizujemy sesje dla marek z branży spożywczej i gastronomicznej.

Produkcja filmowa

Realizujemy filmy związane z kuchnią, gotowaniem, produkcją spożywczą.

Działania promocyjne dla gastronomii

Opieka marketingowa nad lokalami gastronomicznymi i przedsiębiorstwami spożywczymi. Przygotowanie strategii marketingowej i realizowanie jej poprzez pełen wachlarz narzędzi public relations i reklamy.

Promocja produktów spożywczych

Marketing produktowy realizowany poprzez pokazy i warsztaty kulinarne, eventy, działania w sieci i blogosferze.

Degustacje alkoholi

Prezentacje, wykłady i degustacje alkoholi: wina, piwa, whisky. Mogą być dodatkową atrakcja warsztatów kulinarnych, podczas których gotujemy potrawy dopasowane do trunków.

Pokazy barmańskie

Modna atrakcja na bankiety firmowe i imprezy integracyjne. Widowiskowe show i degustacja drinków.

Degustacje herbaty

Prezentacje na temat herbaty, degustacje różnych odmian, warsztaty parzenia herbaty.

Pokazy kuchni molekularnej

Pokazy najnowszych technik kulinarnych, gotowania w technologii sous vide, z użyciem ciekłego azotu. Tworzenie nowych smaków.

biuro@kuzniadobregosmaku.pl

+48 664 145 145